Cursus business Engels Eindhoven

Werk je in een internationale omgeving of kom je vaak in aanraking met mensen uit het buitenland, dan is communiceren in het Engels vaak onvermijdelijk. 


Voel je je onvoldoende thuis in de Engelse taal om actief deel te nemen aan Engelse meetings of gesprekken? Dan is de cursus business Engels de oplossing, om in korte tijd jouw Engelse vaardigheden op niveau te krijgen, zodat je snel en met vertrouwen, actief kunt deelnemen aan Engelse gesprekken en meetings. 


 Na de cursus business Engels ga je een Engels gesprek nooit meer uit de weg!

Waarom Hulp met Engels Eindhoven

 • Eén-op-één Engelse les
 • Jouw persoonlijke doelen staan centraal
 • Jouw Engelse niveau is het uitgangspunt
 • Gratis en vrijblijvende kennismakingsles


Maak een afspraak voor een gratis vrijblijvende kennismakingsles of neem contact op.

Reading paper Business English

Eén-op-één cursus business Engels

Het voordeel van één-op-één Engelse les, is dat we precies de onderwerpen kunnen behandelen, die voor jou relevant zijn. Wil je jouw Engelse spreekvaardigheid verbeteren of heb je moeite met de grammatica of wil je juist je Engelse schrijfvaardigheid verbeteren, zodat je vlot en correct Engelse teksten, verslagen en e-mails kunst schrijven? Dat kan allemaal, want jij bepaalt het tempo waarin we werken aan jouw persoonlijke doelen.

Jouw persoonlijke doelen centraal

We bepalen samen waar we tijdens de cursus zakelijk Engels aan werken. Jouw persoonlijke doelen en jouw huidige Engelse niveau staan centraal tijdens de cursus. Tijdens de lessen zullen we extra aandacht besteden aan situaties uit de praktijk, zoals:

 • Engelse woordenschat en kennis van grammatica
 • Engelse spreekvaardigheid
  • Presenteren in het Engels
  • Telefoneren in het Engels
  • Engelse meetings
  • Solliciteren in het Engels
 • Engelse schrijfvaardigheid
  • Verslaglegging in het Engels
  • Engelse e-mails

Jouw niveau is het uitgangspunt van de lessen zakelijk Engels

Bij Hulp met Engels start je altijd met een gratis en vrijblijvende kennismakingsles. Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw persoonlijke doelen en gaan we uitgebreid in op de Engelse vaardigheden die je wilt leren.


Om samen met jouw je doelen te kunnen bepalen zal ik eerst je huidige Engelse niveau toetsen door middel van een mondelinge en schriftelijke diagnostische toets. Zo weten we precies waar op welk niveau we kunnen starten en kan ik de lessen afstemmen op jouw niveau om zo snel mogelijk jouw persoonlijke doelen te behalen.


Daarnaast is de kennismakingsles een goede manier om te kijken of een training en de werkwijze van Hulp met Engels bij je past.

Monica Brabers

Monika

Docent zakelijk Engels

Ik ben eerstegraad docent Engels met ruim 20 jaar ervaring in lesgeven aan volwassenen. Mijn specialisme is zakelijk Engels en Engelse communicatievaardigheden.


Meer over Monika

Hulp met Engels Eindhoven

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

Gratis en vrijblijvende kennismakingsles

De manier om te kijken of een training van Hulp met Engels bij je past, is door het volgen van een gratis les Engels. Hier kun jij gratis en vrijblijvend kennis maken met mij en mijn werkwijze.


Gratis kennismakingsles

Reviews

“Ik heb bij Monika mijn Engels ge-update op B2 niveau en merk dat ik daar ontzettend veel plezier van heb in mijn dagelijkse handel en wandel. Ik versta nu 95% van wat ik hoor in de Engelse taal en toets mezelf regelmatig(dagelijks) via de app, " NU beter Engels" en scoor op niveau 3 gemiddeld 75% wat hoog is voor mij. Grammaticaal gaat het ook steeds beter daarom voor mij is Monika een gedreven en vaardig specialist op het gebied van de Engelse taal, vandaar mijn waardering !!”

Kees


"In de zomer heb ik 10 lessen Engels gevolgd bij Monika Brabers om mijn business Engels op te frissen. Monika heeft ontzettend veel ervaring in het lesgeven. Ze luistert goed naar je wensen en zorgt voor een lespakket op maat, nadat ze je Engelse level goed in kaart heeft gebracht. Monika is heel gedreven in haar vak, maar zeker ook heel begaan met haar leerling. Wat ik als heel plezierig heb ervaren, is dat ze een veilige basis creëert, waar je fouten mag maken. Zelf blijft ze constant up-to-date door o.a. cursussen in Engeland te volgen en door haar goede netwerk. Ik kan Monika van harte aanbevelen!"

Lia


Wil jij het IELTS-examen halen?

Hulp met Engels biedt trainingen om je voor te bereiden op het IELTS-examen. IELTS staat voor international English language testing system en is de bekendste Engelse taalvaardigheidstest voor mensen die in een Engelstalig land gaan wonen, werken of studeren.


Meer over IELTS-examen training

NIVEAU

ERK
IELTS
C2 - 9
C1 - 8,7.5 ,7
B2 - 6.5, 6, 5.5
B1 - 5, 4,5, 4

Occupational English test (OET)

Hulp met Engels is door het OET aangewezen als officiële aanbieder van voorbereidende cursussen voor de OET-test.


OET staat voor Occupational English test en is speciaal voor professionals in de gezondheidszorg; verpleegkunde, geneeskunde en tandheelkunde.


Meer over Occupational English test

OET voorbereidings-cursussen

Eén-op-één OET cursus
 • 120 uur – 80 lessen
 • 30 uur – 20 lessen

Groepscursus OET

 • 120 uur – 80 lessen
 • 45 uur – 30 lessen

Ik geef drie cursussen:

BUSINESS ENGLISH


Zakelijk Engels


Meer informatie

IELTS-EXAMEN TRAINING


IELTS Taalexamen


Meer informatie

Gratis en vrijblijvende kennismakingsles

De manier om te kijken of een training van Hulp met Engels bij je past, is door het volgen van een gratis les Engels. Hier kun jij gratis en vrijblijvend kennis maken met mij en mijn werkwijze.


Gratis kennismakingsles

 • Snel resultaat met eén op één lessen
 • Focus op persoonlijke taalbehoeftes
 • Duidelijk en haalbare doelen
 • Regelmatige evaluatie

Icon Hulp met Engels Den Bosch