Business English

Door de continue technologische ontwikkelingen, wordt de wereld steeds kleiner. Organisaties opereren steeds vaker internationaal en ook de arbeidsmarkt internationaliseert. In het bedrijfsleven krijg je ongetwijfeld te maken met collega’s en zakenrelaties uit het buitenland.

Het communiceren met deze partijen gaat steeds vaker in de Engelse taal. Een goed gebruik van zakelijk Engels is een enorme aanwinst voor iedereen en zal jou positieve aandacht opleveren. Met de cursus Business Engels zullen jouw vaardigheden op het gebied van zakelijk Engels verbeteren.

Voorafgaand aan de cursus meet ik jouw huidige niveau en bepalen we samen jouw gewenste behoeftes en doelen. Zo kunnen we samen sturen naar het gewenste eindresultaat.

Hulp met Engels zal je Engelse spreekvaardigheid verbeteren. Dit doe ik onder andere door jouw woordenschat en kennis van grammatica te vergroten. Daarbij worden er tijdens de lessen bepaalde situaties geoefend, zoals: Job interviews, Telephoning in English, Giving presentations, Meetings en Email English.

Foto - Engels spreken

Telephoning in English

Heb jij veel te maken met internationale relaties of collega’s en kun jij tijdens een gesprek niet op de juiste woorden komen? Dan zal dit ervoor zorgen dat de communicatie minder goed verloopt. Misschien gaat men een gesprek liever uit de weg, terwijl jij juist wat te vertellen hebt!

Door middel van deze cursus word je vaardiger in het telefoneren in het Engels. Verbeter deze vaardigheid en voel je meer zelfverzekerd.


Giving presentations

Presenteren in het Engels is meer dan alleen wat te vertellen hebben. Het is niet alleen de structuur maar ook de culturele verwachtingen in een internationale vergadering die van belang kunnen zijn. Met mijn tips en de bestaande theorieën kan ik je Engelse presentatievaardigheden op een hoger niveau brengen om succes te ervaren.


Meetings

Vind je actief meedoen aan een vergadering in het Engels een uitdaging?  Praat je liever niet met native English speakers maar eerder met je non-native collega’s om je niet geïntimideerd te voelen? Door het oefenen van nuttige zinnen en veel tips sta je weer sterk in je schoenen tijdens een teleconferentie of een vergadering. Informeer en leer vergaderen in het Engels.


Job interviews

Heb je binnenkort een Engelstalig sollicitatiegesprek, maar heb je hier weinig vertrouwen in? Dan bied ik hiervoor een speciale training aan, waarna je vol zelfvertrouwen naar je sollicitatiegesprek zult gaan. De nadruk ligt op: hoe om te gaan met ‘competency-based’ vragen. Verder oefenen we hoe je antwoord geeft volgens het STAR-model. 

Reading paper Business English

Email English

Heb je moeite met zakelijke e-mails schrijven in het Engels? Vind je het moeilijk om op de juiste woorden te komen in je e-mail? Dan kun je wat standaardzinnen gebruiken om je schrijfvaardigheid een boost te geven. Twijfel je te vaak over je Engelse woordkeuze? Ik geef je nuttige standaardzinnen, waarmee je zelfverzekerder wordt in het schrijven van Engelse e-mails. De beleefdheidsvormen helpen je succesvol te zijn in een interculturele zakenwereld.


Hulp met Engels biedt jou passende oplossingen. Naast het schrijven van opdrachten voor specifieke situaties, wordt jouw woordenschat, taalkennis en grammatica bekeken. Op deze manier ben jij goed voorbereid op elke situatie waarbij zakelijke correspondentie in het Engels nodig is.


Wil je een cursus zakelijk Engels volgen of heb je interesse in het oefenen voor je Engelstalige sollicitatiegesprek? Vraag dan vrijblijvend de gratis kennismakingsles aan of neem contact op.

Voorwaarden

Deze training wordt een-op-een (niet in groepsverband) gegeven en aangepast aan de persoonlijk behoefte van de cursist.

Gratis en vrijblijvende kennismakingsles

De manier om te kijken of een training van Hulp met Engels bij je past, is door het volgen van een gratis les Engels. Hier kun jij gratis en vrijblijvend kennis maken met mij en mijn werkwijze.


Gratis kennismakingsles

Reviews

"In de zomer van 2016 heb ik 10 lessen Engels gevolgd bij Monika Brabers om mijn business Engels op te frissen. Monika heeft ontzettend veel ervaring in het lesgeven. Ze luistert goed naar je wensen en zorgt voor een lespakket op maat, nadat ze je Engelse level goed in kaart heeft gebracht. Monika is heel gedreven in haar vak, maar zeker ook heel begaan met haar leerling. Wat ik als heel plezierig heb ervaren, is dat ze een veilige basis creëert, waar je fouten mag maken. Zelf blijft ze constant up-to-date door o.a. cursussen in Engeland te volgen en door haar goede netwerk. Ik kan Monika van harte aanbevelen!"

Lia


“Ik heb bij Monika mijn Engels ge-update op B2 niveau en merk dat ik daar ontzettend veel plezier van heb in mijn dagelijkse handel en wandel. Ik versta nu 95% van wat ik hoor in de Engelse taal en toets mezelf regelmatig(dagelijks) via de app, " NU beter Engels" en scoor op niveau 3 gemiddeld 75% wat hoog is voor mij. Grammaticaal gaat het ook steeds beter daarom voor mij is Monika een gedreven en vaardig specialist op het gebied van de Engelse taal, vandaar mijn waardering !!”

Kees


“Top! Onlangs een cursus Business English bij Monika gevolgd en kan niet anders zeggen dan dat zij zeer kundig is. Ze past de les aan op de praktijk. Je kunt haar tussentijds vragen om advies. Ze reageert snel op je vragen. En neemt ruim de tijd voor een les. Ik heb veel geleerd en kan zelfs nu nog bij haar terecht met vragen. Kan haar dan ook zeker aanraden!”

Stans

Ik geef drie cursussen:

BUSINESS ENGLISH


Zakelijk Engels


Meer informatie

IELTS-EXAMEN TRAINING


IELTS Taalexamen


Meer informatie

INTERCULTURELE TRAINING


Interculturele Trainingen


Meer informatie

Gratis en vrijblijvende kennismakingsles

De manier om te kijken of een training van Hulp met Engels bij je past, is door het volgen van een gratis les Engels. Hier kun jij gratis en vrijblijvend kennis maken met mij en mijn werkwijze.


Gratis kennismakingsles

  • Snel resultaat met eén op één lessen
  • Focus op persoonlijke taalbehoeftes
  • Duidelijk en haalbare doelen
  • Regelmatige evaluatie

Icon Hulp met Engels Den Bosch